In timp ce planificam aceasta noua calatorie de grup ma aflam fix in destinatia despre care vom vorbi astazi, in Zanzibar. In iunie-iulie am avut alte 2 grupuri de turisti in excursia de safari in Tanzania continentala + plaja in Zanzibar, iar in noiembrie-decembrie vom reveni fix in aceleasi locuri cu alti turisti dornici sa exploreze acest colt aparte de lume, unde cumva reusim cu totii sa lasam in urma, macar pentru cateva zile, toate grijile si nerabdarea si ne adaptam la un univers in care parca timpul curge altfel, iar greutatile noastre devin cu mult mai usoare.

Despre calatoria de grup din noiembrie ce implica si safari am scris aici, acolo locurile sunt aproape in totalitate ocupate, iar in acest material vreau sa ii invit alaturi de mine pe amatorii de plaje cu nisip alb si apa turcoaz pe coasta de est a Zanzibarului, in locuri unde eu m-am intors de peste 10 ori si imi plac tare mult.

Vom avea practic 2 excursii de grup in Tanzania in luna noiembrie, una si cu safari, urmat de cateva zile de relaxare la plaja – detalii aici, iar o alta, aproape simultan, ce implica doar plaja si ceva excursii in Zanzibar, adica aceasta despre care cititi acum. Eu voi merge intai in safari si ma voi alatura apoi celor ce aleg aceasta excursie doar la plaja, ce vor fi insotiti pana la sosirea mea de un alt reprezentant al agentiei Eturia.

mai mult la  /razvanpascu.ro/

Lasă un răspuns