Razvan Pascu este în Tanzania.

Se poate calatori si in pandemie, cu 3 conditii:

– sa stii unde sa mergi, la sigur, in conditii bune, fie unde ai mai fost, fie cu cineva care a mai fost;
– sa iti alegi corect destinatia;
– cu precautie mereu + cu testare Covid pentru toata lumea inainte de plecare;

Toata lumea din grupul nostru s-a testat inainte de plecare. Din 61 de persoane, 4 au iesit pozitivi si nu au mai putut veni in excursie (dar isi recupereaza banii de la compania de asigurari).

Ce alte masuri am mai luat: am cerut agentiei locale carantina o saptamana pentru toti soferii/ghizii din safari + testare Covid inainte de sosirea noastra. Apoi la sosire i-am testat si eu cu teste rapide pe toti ghizii. In masinile de safari se sta doar cate 6 persoane, iar la mesele de seara am asezat tot maxim 6 persoane la fiecare masa, pastrand aceeasi ordine din masini. Pe zboruri toata lumea poarta masca, la fel si in spatiile aglomerate. La hoteluri in safari sunt instalate chiuvete la intrare si esti obligat sa te speli pe maini, plus ai dezinfectant in masina, iar chelnerii poarta masca.

Plus ca tipul de excursie la safari in Tanzania + plaja in Zanzibar inseamna sa stai foarte mult in aer liber, temperatura este in jur de 35 de grade, iar interactiunea cu alti oameni este minima.

Drept urmare, am avut din nou o excursie pe cinste, ne-am simtit bine si relaxati, am uitat de stres si nu mai vrem sa se termine.


Fotografia este facuta zilele trecute la craterul vulcanului Ngorongoro, la intrarea in parcul national.

Razvan Pascu

#CalatoriiDeGrupByEturiaSiRazvanPascu

Alte excursii de grup gasiti aici: https://razvanpascu.ro/tag/excursii-razvan-pascu/

Lasă un răspuns